Рали България – втори ден, събота

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Рали България – втори ден, събота

Рали България – втори ден, събота

Във втория ден на Рали България е най-дългото състезание в отсечки около язовир Батак и Белмекен.
Рали България – втори ден, съботаСлед като в 07.00 сутринта са напуснали сервизния парк, екипите атакуват три асфалтови отсечки, след което ще се върнат в Долна Баня за 30 минутен обеден сервиз. Следобяда екипите ще карат по същото трасе. Вижте какво казва Марк Марти, навигатор на Дани Сордо за отсечките пред wrc.com:

SS5/8: Сестримо 27,46 км

„Първите 7 км са същите като в петък на Белмекен, но на обратно. Има катерене и е малко опасно, защото има големи спадове отстрани край пътя. Най-трудното нещо в този етап идва след катеренето, когато стъпваме на много бърза, бабунеста част от пътя с много завои. Ще бъде наистина много трудно на пилота да задържи автомобила си на трасето при скоростите, които ще се развият тук. Естествено е пилотите да карат все по-бързо и по-бързо, но за тук специално трябва да се намали скоростта за най-големите скокове. Критична ще е преценката на скоростта на това място. Смятам, че това е най-трудният и важен етап в цялото рали“.


SS6/9: Пещера 18,13 км

"Дължината му е само 18 километра, но етапът има интересен характер с две много различни половини. Първите 9 километра изкачване са като състезателна писта - много бързи и широки, но тогава като се качим на върха има шикан, кръстовище и пътят тръгва надолу. Там пътят се влива в петъчната отсечка при язовир Батак, но в обратна посока. В началото е доста бърза, но доста хлъзгава. Финалната секция е спускане с остри завои“.

SS7/10: Любница 24,86 км

"В събота е единственият ден от ралито с програма с три етапа и последен в триото е Любница. Пътят е комбинация от различни видове тармак (настилка от сгурия и чакъл), на повечето места не е хлъзгаво, което е OK, но най-трудното нещо на Любница е видимостта по завоите. Повечето от тях са екстремно дълги или затворени – отстрани има толкова зеленина, че не можеш да ги виждаш добре. Като се абстрахираме от това Любница ми е любимия етап от ралито“.

След първия ден на Рали България, кръг от Световния рали шампионат води асът на Citroen Себастиан Льоб.

Източник: automedia.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен ден



Можете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн