Хибридът за Европа Infiniti M35 Hybrid

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Хибридът за Европа Infiniti M35 Hybrid

Хибридът за Европа Infiniti M35 Hybrid

На 24 януари се потвърдиха техническите спецификации и динамичните характеристики на първия хибрид на Infiniti – най-мощния нов член на луксозната серия Infiniti M.

Хомологираните стойности потвърждават, че Infiniti M35h е един от най-бързите и екологично чисти седани, задвижвани от V6 двигател, както и че заема челно място в хибридната технология.

Достъпен в цяла Европа от пролетта (в зависимост от държавата), първият автомобил с „Direct Response Hybrid“ на пазара може да се характеризира с четири параметъра:

•    364 к. с. (268 кВт) комбинирана бензиново-електрическа мощност
•    Ускорение от 0 до 100 км/ч за 5,5 секунди
•    162 г/км емисии на CO2
•    7,0 л/100 км при комбиниран цикъл

Новаторската хибридна система на Infiniti M35 с един електродвигател/два съединителя се допълва от отличителните черти на Infiniti за ниско въздушно съпротивление – Cd е намален до впечатляващите 0,26, и ниското тегло – M35h е по-лек дори от дизеловия си събрат M30d, с тегло от само 1830 кг.

Новият флагман на Infiniti, който ще се състезава в сърцето на европейския луксозен клас може да се похвали и със забележителна икономичност - впечатляващите за луксозен седан с дължина почти 5 метра при извънградско шофиране 5,7 л/100 км, максимална скорост 250 км/ч и ускорение, недостижимо от много спортни автомобили.

Комбинацията от висока мощност – една от изключително привлекателните черти на Infiniti, и ниските емисии е пряк резултат от електромотора с 68 к. с. (50 кВт), който може да захранва Infiniti M35h по-често, до по-висока скорост и за по-дълъг период от конкурентните хибриди.

Благодарение на възможността за пътуване само на електроенергия без емисии при скорост до 80 км/ч, системата „Direct Response Hybrid“ на Infiniti увеличава ползата от хибридната технология както в бавния градски трафик, така и на магистралата. При тестове в реални условия Infiniti M35h показва, че може да се движи само в електрически режим през 50% от времето по комбинирани маршрути. Дори енергията, която обикновено се губи при намаляване на скоростта, се използва за зареждане на акумулаторите.

Въпреки че при всяка възможност се движи в тих електрически режим, Infiniti M35h не може да изненада пешеходците и хората със зрителни увреждания при приближаване благодарение на системата за звуково сигнализиране за приближаващ автомобил, предназначена за пешеходците (Approaching Vehicle Sound for Pedestrians). Това е първият в света хибрид със стандартно включена подобна важна система за безопасност, която издава приятен, ненатрапчив звук с различен тон и сила при скорост на автомобила до 30 км/ч.

Иновативното хибридно електрическо сервоуправление (NH-EPS) и регенеративните спирачки, разработени специално за допълнително подобряване на ефективността на Infiniti M35h, са ключов технологичен акцент. Бензиновият двигател на Infiniti M35h е 3,5-литров V6 с 306 к. с. (225 кВт). Той е част от семейството V6 двигатели на 3,7-литровия агрегат от M37, но с характеристики на въртящия момент, допълващи максималната тяга – 270 Нм при 1770 оборота – на електромотора.

Infiniti M35h е точно толкова луксозно оборудван, колкото и останалите модели Infiniti M, а вместимостта на 350-литровия му багажник позволява превозването например на четири чанти за голф или два големи куфара.

Цените на Infiniti M35h ще бъдат обявени скоро.


Източник: rs-auto.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен ден



Можете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн