Audi S7 без никакъв камуфлаж Стил и динамика

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Audi S7 без никакъв камуфлаж Стил и динамика

Audi S7 без никакъв камуфлаж Стил и динамика

В момента S версиите на Audi са такива, че определено остават забелязани от истинските автомобилни ентусиасти, но обикновено бягат от полезрението на обикновените хора. Това обаче е на път да се промени със следващото поколение S модели, като най-новите шпионски снимки показват до каква степен S7 ще се различава от стандартния A7.

Фотосите, предоставени от специализираното автомобилно издание Motor Authority, показват, че S7 получава редица увеличаващи агресивната осанка елементи. Новата предна броня показва по-големи отвори за въздух за по-добро охлаждане на двигателя и спирачките. По-ниският и агресивен преден спойлер също допринася за по-спортния имидж на модела.

Отзад S7 получава двойни ауспуси вместо интегрираните трапецовидни отвори за изходящите газове, както е при предишния прототип. Освен това моделът от снимките има и интегриран автоматичен спойлер на мястото на предишното малко статично крило. Реално чрез тези изображения виждаме напълно новия S7 (тъй като няма камуфлаж), така че остава малко съмнения как ще изглежда серийният модел.

Задачата на спортния S7 ще бъде да се изправи срещу модели като Mercedes-Benz CLS 63 AMG. И за да може пълноценно да се конкурира с него, то S7 вероятно ще получи двигателя на Lamborghini, който така или иначе ще бъде внедрен в предстоящия Audi S8. Вероятно под предния капак ще има 4.2-литров V8 двигател (като при RS5) с мощност от 444 к.с. и въртящ момент от 430 Нм. Друг вариант е 4-литров V8 с мощност от 394 к.с., който ще предава въртящия си момент към четирите колела, разбира се. В последствие ще има и страховит RS7 вариант с 5-литров V10 агрегат, заимстван от Lamborghini (с мощност от 600 к.с.).

Както бе ставало дума и преди, S7 вероятно ще дебютира във Франкфурт през октомври, като продажбите би трябвало да стартират малко след това.


Източник: rs-auto.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен ден



Можете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн