Навигация / Мултимедия с Android 8.0 или 7.1 за Peugeot 308, 408 - DD-5634

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Double Din / DVD / GPS / Навигация » Peugeot Multimedia / Навигация / GPS / DVD / TV / Android » Навигация / Мултимедия с Android 8.0 или 7.1 за Peugeot 308, 408 - DD-5634

Навигация / Мултимедия с Android 8.0 или 7.1 за Peugeot 308, 408 - DD-5634

Специализирана, Мултимедийна Система за Автомобил - Всичко в Едно. Богата функционалност и много забавления в колата. DVD, GPS, Bluetooth, iPod/iPhone, USB, SD Card, Камера за Заден Ход, Допълнителни Монитори за задните места и други.

Навигация / Мултимедия с Android 8.0 или 7.1 за Peugeot 308, 408 - DD-5634
ПО-ВАЖНОТО НА КРАТКО
За автомобили марка PEUGEOT и следните модели:

Ако се колебаете дали продукта е подходящ и съвместим с автомобила Ви ни потърсете!
√ PEUGEOT 308 до 2012
√ PEUGEOT 408
Продукта представлява мултимедийна навигационна система, изключително богата на функции и възможности.
√ Операционна система Android 8.0
8-ядрен процесор PX5 1.5GHz Cortex A9 64 bits CPU за 8.0 или 4-ядрен процесор PX3 1.6GHz 64 bit за 7.1
√ Вградена памет 32 GB за 8.0 или 16 GB за 7.1.
√ RAM 4 GB DDR3 за 8.0 или 2 GB DDR3 за 7.1.
√ Капацитивен IPS мулти тъчскрийн екран с резолюция 1024x600 пиксела.
√ Вграден Wi-Fi модул.
√ Нов модел GPS чипсет.
√ Can-Bus комуникация.
√ Български език
√ GPS
√ Bluetooth
√ Камера за задно виждане
√ Управление от волана
√ HD Екран
√ Wi-Fi
√ USB
√ DVD
√ SD Card
√ iPod
√ AUX

√ Навигация с автомобилен клас Андроид 8.0 OREO или 7.1 Nougat

Автомобилен клас навигационна система с Андроид 8.0 OREO
Автомобилен клас навигационна система с Андроид 7.1 Nougat

Автомобилен клас операционна система с Андроид 8.0 OREO или 7.1 Nougat

Капацитивен екран чувствителен на многоточков допир

Вграден Wi-Fi и възможен 3G / 4G интернет достъп

1080P HD видео с хардуерно ускорение от DVD, SD, USB

Висока разделителна способност 1024х600 с наситени цветове

Вградена GPS навигация и карти за България и Европа

Вграден Bluetooth за телефонни разговори, музика и други

Вградена 32 GB флаш памет разширяема чрез SD карта

Видеорегистратор DVR функция (опция)

Висококачествен радио тунер с RDS функция

Интелигентна система за паркиране с камера за заден ход

Вградени игри, калкулатор и други развлекателни функции

Споделете екрана на телефона чрез Miracast и Airplay

Последно поколение навигационна система базирана на Android 8.0 OREO или 7.1 Nougat. Максимално мощен 8 или 4 ядрен процесор с тактова честота 1.5 или 1.6 Ghz, 4 GB DDR3 за 8.0 или 2 GB DDR3 за 7.1 оперативна памет и 32 или 16 GB вградена твърд диск. Изключителна бързина и лекота при работа, както с менютата, така и с инсталираните приложения или интернет. Максимална функционалност - двойния дин има всички възможни функции за подобен вид продукт.

√ Капацитивен LCD IPS HD TFT екран с мултитъч

Капацитивен LCD IPS HD TFT екран с мултитъч

Висококачествен LCD IPS TFT екран с тъчскрийн и висока разделителна способност 1024х600 пиксела. Висок контраст и наситени цветове. Отлична видимост от различен ъгъл. Най-добрият на пазара за подобен род продукти.

√ Български език

Български език

Продукта разполага с българско меню и български език за навигационния софтуер. Това включва всички менюта на устройството, българска клавиатура и GPS навигацията, гласови команди за навигация на български.

√ Операционна система Андроид 8.0 OREO или 7.1 Nougat

Операционна система Андроид 8.0 OREO или 7.1 Nougat

Операционната система на продукта е базирана на Андроид 8.0 OREO или 7.1 Nougat. Можете да избирате между традиционната за Андроид графична среда или добре познатия тип меню за автомобилна мултимедия.

√ Вграден Wi-Fi и опционален 3G / 4G интернет достъп

Вграден Wi-Fi и опционален 3G / 4G интернет достъп

Двойния дин разполага с възможност за връзка с интернет. Навигацията има вграден Wi-Fi модул и възможност за добавяне на 3G / 4G модем. Така можете да разглеждате web страници, имате достъп до електронна поща и социалните мрежи, както и много други. Достъпа до Google Play ви позволява инсталирането на всевъзможни безплатни апликации добавяйки по този начин почти всички желани от вас функции към конзолата.

√ GPS Приемник и Навигация

GPS Приемник и навигация

Навигацията има вграден висококачествен GPS модул с бързо и точно позициониране. Инсталиран е един от най-добрите навигационни софтуери, който може да работи и без интернет връзка iGO Primo, а също така и Google Maps. Можете да изберете езика на навигационният софтуер включително и Български. Инсталирани са карти за България, Европа и Турция.

√ Bluetooth с A2DP

Bluetooth с A2DP

Двойния дин разполага с вграден Bluetooth модул за провеждане на телефонни разговори и слушане на музика през A2DP. Функцията свободни ръце гарантира безопасно шофиране, като позволява прехвърляне на телефонната книга в устройството и управление на повикванията (приети, пропуснати и т.н.) от чувствителния на допир екран. Навигацията разполага с вграден микрофон.

√ Радиоприемник с RDS

Радиоприемник с RDS

Навигацията има вграден висококачествен AM/FM радио тунер поддържащ RDS. Тунера в този двоен дин е много чувствителен и от ново поколение, което гарантира по-малко смущения и повече хванати радиостанции.

√ Мултимедия и вградена 32 GB памет

Мултимедия и вградена 16 GB памет

Конзолата разполага с всички мултимедийни възможности, които може да пожелаете от една автомобилна навигация. Можете да гледате видео, филми или да слушате музика от някой от многобройните източници. Поддържат се повечето видео формати като AVI, MPEG4 и други с 1080p HD качество, както и MP3, WMA и други аудио формати. Налични са 2 USB входа (един за мултимедия и един за 3G / 4G модем) и 2 SD картови слота (един за GPS софтуер и един за мултимедия. Двойния дин също така чете DVD и CD дискове, като те могат да се копират на вградения 32 GB твърд диск. Устройството има AUX вход, възможност за връзка с iPod чрез кабел, изходи за мониторите на задните места и много други.

√ Mirrorlink споделяне с Miracast (Android) и Airplay (iPhone)

Mirrorlink споделяне с Miracast (Android) и Airplay (iPhone)

Все по-популярната функция Mirrorlink може да се използва чрез инсталираните на конзолата апликации Miracast за Android и Airplay за iPhone, като ви позволява да споделите екрана на мобилния си телефон директно, на екрана на навигацията. Това става чрез Wi-Fi връзка, като по този начин можете да покажете избраното от вас съдържание (снимки, видео клипове, музика, навигационен софтуер, апликации и други) на големия екран в колата.

√ Камера за заден ход

Камера за заден ход

Навигацията позволява включването на камера за обратно виждане. Камерата се активира автоматично при включването на задна скорост, а картината се появява на екрана на двойния дин. Камерите се закупуват отделно и не са част от комплекта. Разполагаме със специални модели за повечето марки и модели автомобили. Ако автомобила Ви има фабрично инсталиран парктроник той ще продължи да работи. При автомобилите имащи интелигентна система за паркиране упралявана през CAN BUS тя ще бъде визуализирана на екрана на мултимедийната конзола.

√ Видеорегистратор - DVR камера

Видеорегистратор - DVR камера

Видеорегистратор - тази все по-популярна и често добавяна екстра към автомобилите представлява камера заснемаща какво се случва пред автомобила докато шофирате. Мултимедията се свързва със специално създадената за нея DVR камера, като можете да я управлявате от навигацията. Можете да следите и контролирате записа или да минимализирате картината докато използвате други функции на двойния дин. DVR камерата не е включена в комплекта и се закупува допълнително.

√ Управление от волана и CAN BUS

Управление от волана и CAN BUS

Навигацията позволява да бъде управлявана от бутоните на волана. При различните автомобили двойния дин се свързва или чрез CAN BUS комуникационния модул или с кабели и след настройка (резистивно управление). В много от новите автомобили с богато електронно оборудване CAN BUS комуникацията позволява на екрана на мултимедията да се показва фабричния парктроник, климатичната система и други. Когато е необходимо чрез конзолата можете да настройвате фабричния часовник, да следите разхода на гориво и трип компютъра, както и да контролирате други функции, които са били достъпни през фабричното радио. Всичко това зависи от възможностите на конкретната кола и това с какви екстри е била поръчана първоначално.

√ Диагностика с Torque Pro през OBD II

Диагностика с Torque Pro през OBD II

Благодарение на вградения Bluetooth и с помощта на OBD II Bluetooth адаптер можете да следите огромна част от параметрите на вашият автомобил. Ще виждате информация от сензорите на ECU-то в реално време, съобщенията за грешки и много други. Това превръща навигационната конзола в безценен помощник при диагностицирането на проблеми с колата. OBD II адаптера не е включен в комплекта и се закупува отделно.

√ Окомплектовка и Аксесоари

Окомплектовка и Аксесоари

Този продукт е с много богата окомплектовка. Включени са всички необходими кабели за монтаж и връзка с възможните аксесоари (аудио-видео вход и изход, iPod, USB, 3G / 4G, DVR, камера за заден ход), дистанционно, външен микрофон и други. Ако се интересувате дали можете да добавите нещо друго към навигацията моля да ни потърсите.

√ Спесификация

Екран
Диагонал на екрана 7 инча 
Разделителна способност 1024 x 600 пиксела
Характеристики на екрана Цветен
Тъчскрийн
Капацитивен
IPS
Мултитъч
Процесор
Процесор RK PX5 Cortex A9 64 bit (8.0) или RK PX3 64 bit (7.1)
Скорост на процесора 1500 (8.0) или 1600 (7.1) MHz
Ядра на процесора 8 (8.0) или 4 (7.1) ядра
GPS приемник канали 66 канален
Памет
Оперативна памет 4 GB (8.0) или 2 GB (7.1)
Вградена памет 32 GB (8.0) или 16 GB (7.1)
Слот за карта памет Да, има слот за microSD
Езици
Гласова навигация Да, говори с глас на следните езици: Български, Английски, Немски, Френски, Руски и много други.
Език на менюто Български, Английски, Немски, Френски, Руски и много други.
GPS Карти и софтуер
Качени карти България и Европа
Вградени точки на интерес Да, във всички детайлни карти има: хотели, ресторанти, летища, бензиностанции, забележителности и много други.
Възможност за добавяне на допълнителни GPS карти Да
Автоматично преизчисляване на маршрута Да
Избор на маршрут Да, бърз, къс и други
Данни за полицейски камери Да, стандартно заредени за България и Европа
Екстри и опции
Налични екстри и oпции GPS
Bluetooth
Wi-Fi
DVD
Двузонова функция
Управление от волана
AM/FM тунер
DSP
Вход за камера за заден ход
AUX
USB
iPod
Захранва задни монитори
И много други.
Други
Гаранционен срок 12 месеца
Цвят Идентичен с този на оригиналното радио. Най-често Черен, като за някои модели можеда се поръчва Сив или Графитен.
Операционна система Android 8.0 Oreo или 7.1 Nougat
Комплектът включва Един брой двоен дин.
Захранващ/и кабел/и.
Кабели за аудио/видео входове и изходи.
GPS Антена.
USB кабел.
CAN BUS кутия. (ако е приложима за модела)
Ръководство.
И други.

Подобни Продукти

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен денМожете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн

Навигация / Мултимедия с Android за Peugeot 3008 - DD-M323

Специализирана, Мултимедийна Система за Автомобил - Всичко в Едно. Богата функционалност и много забавления в колата. DVD, GPS, TV, Bluetooth, iPod/iPhone, USB, SD Card, Камера за Заден Ход, Допълнителни Монитори за задните места и други.

0.00 лв.

Навигация / Мултимедия с Android за Peugeot 307, 3008 - DD-M017

Специализирана, Мултимедийна Система за Автомобил - Всичко в Едно. Богата функционалност и много забавления в колата. DVD, GPS, TV, Bluetooth, iPod/iPhone, USB, SD Card, Камера за Заден Ход, Допълнителни Монитори за задните места и други.

1070.00 лв 900.00 лв.

Double Din / Двоен дин DVD GPS TV за PEUGEOT 3008

Специализирана, Мултимедийна Система за Автомобил - Всичко в Едно. Богата функционалност и много забавления в колата. DVD, GPS, TV, Bluetooth, iPod/iPhone, USB, SD Card, Камера за Заден Ход, Допълнителни Монитори за задните места и други.

1190.00 лв.