Навигация / Мултимедия с Android 7.1 NOUGAT за VW Golf, Passat, Tiguan, Touran, EOS, Caddy, Jetta и други - DD-Q004

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Double Din / DVD / GPS / Навигация » VW Multimedia / Навигация / GPS / DVD / TV / Android » Навигация / Мултимедия с Android 7.1 NOUGAT за VW Golf, Passat, Tiguan, Touran, EOS, Caddy, Jetta и други - DD-Q004

Навигация / Мултимедия с Android 7.1 NOUGAT за VW Golf, Passat, Tiguan, Touran, EOS, Caddy, Jetta и други - DD-Q004

Навигация за Автомобил с Android 7.1 NOUGAT. Специализирана Мултимедийна Система Всичко в Едно. Богата функционалност и много забавления в колата. Интернет, WiFi, 4G, DVD, GPS, TV, Bluetooth, iPod/iPhone, USB, SD Card, *Камера за Заден Ход, *Допълнителни Монитори за задните места и други.    *опция

Навигация / Мултимедия с Android 7.1 NOUGAT за VW Golf, Passat, Tiguan, Touran, EOS, Caddy, Jetta и други - DD-Q004
ПО-ВАЖНОТО НА КРАТКО
За автомобили марка VW, SKODA, SEAT и следните модели:

Ако се колебаете дали продукта е подходящ и съвместим с автомобила Ви ни потърсете!
√ VOLKSWAGEN Golf MK5 и MK6 (2003-2010)
√ VOLKSWAGEN Polo MK5 (2010-2011)
√ VOLKSWAGEN Passat MK6 (2006-2011)
√ VOLKSWAGEN Passat CC (2008-2011)
√ VOLKSWAGEN Passat MK7 (2010‐2011)
√ VOLKSWAGEN Jetta (2006-2011)
√ VOLKSWAGEN Tiguan (2007-2011)
√ VOLKSWAGEN Touran (2003-2010)
√ VOLKSWAGEN EOS (2006-2011)
√ VOLKSWAGEN Sharan (2000-2009)
√ VOLKSWAGEN Scirocco (2008-2011)
√ VOLKSWAGEN Amarok
√ VOLKSWAGEN Transporter (2010‐2011)
√ VOLKSWAGEN Caddy(2004‐2012)
√ SEAT Leon (2005-2010)
√ SEAT Cupra (2005-2010)
√ SKODA Octavia II
√ SKODA Octavia III
√ SKODA Fabia
√ SKODA модели (2005-2010)
Продукта представлява мултимедийна навигационна система, изключително богата на функции и възможности.
√ Операционна система Android 7.1 NOUGAT
√ 4-ядрен процесор INTEL & RK Cortex A9 1.6 GHz.
√ Вградена памет 16 GB.
√ RAM 2 GB DDR3.
√ Капацитивен мулти тъчскрийн екран с резолюция 1024x600 пиксела.
√ Вграден Wi-Fi модул.
√ Нов модел GPS чипсет.
√ Can-Bus комуникация.
√ DSP за по-добър звук.
√ Радио чипсет ST7786M или NXP6686.
√ Български език
√ GPS
√ Bluetooth 4.0
√ Камера за задно виждане
√ Управление от волана
√ HD Екран
√ Wi-Fi
√ USB
√ DVD
√ SD Card
√ iPod
√ AUX

√ Навигационна система с автомобилен клас Андроид 7.1 NOUGAT

Автомобилен клас навигационна система с 

Андроид 7.1 NOUGAT

Автомобилен клас операционна система с Андроид 7.1 NOUGAT

Капацитивен екран чувствителен на многоточков допир

Вграден Wi-Fi и възможен 3G / 4G интернет достъп

1080P HD видео с хардуерно ускорение от DVD, SD, USB

Висока разделителна способност 1024х600 с наситени цветове

Вградена GPS навигация и карти за България и Европа

Вграден Bluetooth 4.0 за телефонни разговори, музика и други

Интелигента функция за гасене и рестартиране

Вградена 16 GB флаш памет разширяема чрез SD карта

Видеорегистратор DVR функция (опция)

Висококачествен радио тунер с RDS функция

3D Стереофоничен Звуков процесор - DSP

Цифров MPEG-4 телевизионен тунер (опция)

Интелигентна система за паркиране с камера за заден ход

Вградени игри, калкулатор и други развлекателни функции

Споделете екрана на телефона чрез Miracast и Airplay

Последно поколение навигационна система базирана на Android 7.1 NOUGAT. Максимално мощен 4 ядрен процесор с тактова честота 1.6 Ghz, 2 GB DDR III оперативна памет и 16 GB вградена твърд диск. Изключителна бързина и лекота при работа, както с менютата, така и с инсталираните приложения или интернет. Максимална функционалност - двойния дин има всички възможни функции за подобен вид продукт.

√ Капацитивен Антирефлексен LCD HD TFT екран с мултитъч

Капацитивен Антирефлексен LCD HD TFT екран с 

мултитъч

Висококачествен LCD TFT екран с тъчскрийн и висока разделителна способност 1024х600 пиксела. Висок контраст и наситени цветове. Отлична видимост от различен ъгъл. Специално антирефлексно покритие. Максимално бързо време на реакция. Най-добрият на пазара за подобен род продукти.

√ Български език

Български език

Продукта разполага с българско меню и български език за навигационния софтуер. Това включва всички менюта на устройството, българска клавиатура и GPS навигацията, гласови команди за навигация на български.

√ Операционна система Андроид 7.1 NOUGAT

Операционна система Андроид 7.1 NOUGAT

Операционната система на продукта е базирана на Андроид 7.1 NOUGAT. Интелигентна, Функционална, бърза, сигурна и в същото време визуално сбита и опростена за безопасност при работа по време на шофиране. Това е новият Умен графичен интерфейс за автомобилни навигации.

√ Вграден Wi-Fi и опционален 3G / 4G интернет достъп

Вграден Wi-Fi и опционален 3G / 4G интернет 

достъп

Двойния дин разполага с възможност за връзка с интернет. Навигацията има вграден Wi-Fi модул и възможност за добавяне на 3G / 4G модем. Така можете да разглеждате web страници, имате достъп до електронна поща и социалните мрежи, както и много други. Достъпа до Google Play ви позволява инсталирането на всевъзможни безплатни апликации добавяйки по този начин почти всички желани от вас функции към конзолата.

√ GPS Приемник и Навигация

GPS Приемник и навигация

Навигацията има вграден висококачествен GPS модул с бързо и точно позициониране. Инсталиран е един от най-добрите навигационни софтуери, който може да работи и без интернет връзка iGO Primo, а също така и Google Maps. Можете да изберете езика на навигационният софтуер включително и Български. Инсталирани са карти за България, Европа и Турция. Андроид 7.1 операционната система Ви позволява да инсталирате през Google Play и всеки друг навигационен софтуер, който желаете.

√ 3D Стереофоничен Звуков процесор - DSP

3D Стереофоничен Звуков процесор - DSP

Навигацията е оборудвана с 3D DSP - Digital Sound Processor (Дигитален Звуков Процесор) за максимално широк спектър настройки, кристален звук и силен бас. Мултимедията разполага и с мощен 4 канален усилвател и изход за субуфер от предусилвателя.

√ Bluetooth 4.0 с A2DP

Bluetooth 4.0 с A2DP

Двойния дин разполага с вграден Bluetooth 4.0 модул за провеждане на телефонни разговори и слушане на музика през A2DP. Функцията свободни ръце гарантира безопасно шофиране, като позволява прехвърляне на телефонната книга в устройството и управление на повикванията (приети, пропуснати и т.н.) от чувствителния на допир екран. Навигацията разполага с вграден микрофон, а в комплекта има и допълнителен външен. Поддържа следните протоколи - HFP/HSP, A2DP и AVRCP.

√ Радиоприемник с RDS и опционален DAB цифров радио тунер

Радиоприемник с RDS

Навигацията има вграден висококачествен AM/FM радио тунер поддържащ RDS. Тунера в този двоен дин е много чувствителен и от ново поколение, което гарантира по-малко смущения и повече хванати радиостанции. Също така продукта дава възможност да бъде закупен и свързан опционален DAB - цифров радио тунер.

√ Цифров ТВ тунер с MPEG-4

Цифров ТВ тунер с MPEG-4

Навигацията поддържа специално създаден за нея цифров телевизионен тунер с MPEG-4. Така на HD екрана на двойния дин можете да гледате излъчваната от скоро в България висококачествена цифрова телевизия по нов стандарт. Тунера е в комплект с две активни антени, които са почти незабележими след монтаж. Тази функция е опционална и се заплаща допълнително.

√ Мултимедия и забавления

Мултимедия и забавления</h3>

Конзолата разполага с всички мултимедийни възможности, които може да пожелаете от една автомобилна навигация. Можете да гледате видео, филми или да слушате музика от някой от многобройните източници. Поддържат се повечето видео формати като AVI, MPEG4 и други с 1080p HD качество, както и MP3, WMA и други аудио формати. Налични са 2 USB входа (един за мултимедия и един за 3G / 4G модем) и 2 SD картови слота (един за GPS софтуер и един за мултимедия. Двойния дин също така чете DVD и CD дискове, като те могат да се копират на вградения 16 GB твърд диск. Устройството има AUX вход, възможност за връзка с iPod чрез кабел, изходи за мониторите на задните места и много други.

√ Mirrorlink споделяне с Miracast (Android) и Airplay (iPhone)

Mirrorlink споделяне с Miracast 

(Android) и Airplay (iPhone)

Все по-популярната функция Mirrorlink може да се използва чрез инсталираните на конзолата апликации Miracast за Android и Airplay за iPhone, като ви позволява да споделите екрана на мобилния си телефон директно, на екрана на навигацията. Това става чрез Wi-Fi връзка, като по този начин можете да покажете избраното от вас съдържание (снимки, видео клипове, музика, навигационен софтуер, апликации и други) на големия екран в колата.

√ Камера за заден ход с динамични линии за паркиране

Камера за заден ход с динамични линии за 

паркиране

Навигацията позволява включването на камера за обратно виждане. Камерата се активира автоматично при включването на задна скорост, а картината се появява на екрана на двойния дин. Камерите се закупуват отделно и не са част от комплекта. Разполагаме със специални модели за повечето марки и модели автомобили. Ако автомобила Ви има фабрично инсталиран парктроник той ще продължи да работи. При автомобилите имащи интелигентна система за паркиране упралявана през CAN BUS тя ще бъде визуализирана на екрана на мултимедийната конзола. За пръв път при тези коли можете да активирате и динамични линии за паркиране показващи траекторията на движение.

√ Видеорегистратор - DVR камера

Видеорегистратор - DVR камера

Видеорегистратор - тази все по-популярна и често добавяна екстра към автомобилите представлява камера заснемаща какво се случва пред автомобила докато шофирате. Мултимедията се свързва със специално създадената за нея DVR камера, като можете да я управлявате от навигацията. Можете да следите и контролирате записа или да минимализирате картината докато използвате други функции на двойния дин. DVR камерата не е включена в комплекта и се закупува допълнително.

√ Управление от волана и CAN BUS

Управление от волана и CAN BUS

Навигацията позволява да бъде управлявана от бутоните на волана. При различните автомобили двойния дин се свързва или чрез CAN BUS комуникационния модул или с кабели и след настройка (резистивно управление). В много от новите автомобили с богато електронно оборудване CAN BUS комуникацията позволява на екрана на мултимедията да се показва фабричния парктроник, климатичната система и други. Когато е необходимо чрез конзолата можете да настройвате фабричния часовник, да следите разхода на гориво и трип компютъра, както и да контролирате други функции, които са били достъпни през фабричното радио. Всичко това зависи от възможностите на конкретната кола и това с какви екстри е била поръчана първоначално.

√ Диагностика с Torque Pro през OBD II

Диагностика с Torque Pro през OBD II

Благодарение на вградения Bluetooth 4.0 и с помощта на OBD II Bluetooth 4.0 адаптер можете да следите огромна част от параметрите на вашият автомобил. Ще виждате информация от сензорите на ECU-то в реално време, съобщенията за грешки и много други. Това превръща навигационната конзола в безценен помощник при диагностицирането на проблеми с колата. OBD II адаптера не е включен в комплекта и се закупува отделно.

√ TPMS функция за следене налягането в гумите

TPMS функция за следене налягането в гумите

Предварително инсталирания софтуер позволява след монтирането на сензори за налягане в гумите двойният дин да показва на екрана си налягането във всяка гума. Навигацията известява автоматично при спад на налягането, за да гарантира безопасно шофиране. *Тази функция е опционална и изисква закупуването на допълнително оборудване.

√ Окомплектовка и Аксесоари

Окомплектовка и Аксесоари

Този продукт е с много богата окомплектовка. Включени са всички необходими кабели за монтаж и връзка с възможните аксесоари (аудио-видео вход и изход, iPod, USB, 3G / 4G, DVR, камера за заден ход), дистанционно, външен микрофон и други. Ако се интересувате дали можете да добавите нещо друго към навигацията моля да ни потърсите. *Показаната окомплектовка е примерна и може да се различава от тази на конкретния модел.

√ Спесификация

Екран
Диагонал на екрана 7 инча - 17.8 см.
Разделителна способност 1024 x 600 пиксела
Характеристики на екрана Цветен
Тъчскрийн
Капацитивен
Мултитъч
Процесор
Процесор Intel & RK, Cortex-A9 4 core processor
Скорост на процесора 1600 MHz
Ядра на процесора 4 ядра
GPS приемник канали 66 канален
Памет
Оперативна памет 2 GB
Вградена памет 16 GB
Слот за карта памет Да, има слот за microSD
Езици
Гласова навигация Да, говори с глас на следните езици: Български, Английски, Немски, Френски, Руски и много други.
Език на менюто Български, Английски, Немски, Френски, Руски и много други.
GPS Карти и софтуер
Качени карти България и Европа
Вградени точки на интерес Да, във всички детайлни карти има: хотели, ресторанти, летища, бензиностанции, забележителности и много други.
Възможност за добавяне на допълнителни GPS карти Да
Автоматично преизчисляване на маршрута Да
Избор на маршрут Да, бърз, къс и други
Данни за полицейски камери Да, стандартно заредени за България и Европа
Екстри и опции
Налични екстри и oпции GPS
Bluetooth 4.0
Wi-Fi
DVD
Двузонова функция
Управление от волана
AM/FM тунер
DSP
Вход за камера за заден ход
AUX
USB
iPod
Захранва задни монитори
И много други.
Други
Гаранционен срок 12 месеца
Цвят Идентичен с този на оригиналното радио. Най-често Черен, като за някои модели може да се поръчва Сив или Графитен.
Операционна система Android 7.1 NOUGAT
Комплектът включва Един брой двоен дин.
Захранващ/и кабел/и.
Кабели за аудио/видео входове и изходи.
GPS Антена.
MicroSD карта.
USB кабел.
CAN BUS кутия.
Радио антена.
Ръководство.
И други.

Подобни Продукти

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен денМожете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн

Навигация / Мултимедия за VW Golf, Bora, Polo и други - DD-8245

Специализирана, Мултимедийна Система за Автомобил - Всичко в Едно. Богата функционалност и много забавления в колата. DVD, GPS, TV, Bluetooth, iPod/iPhone, USB, SD Card, Камера за Заден Ход, Допълнителни Монитори за задните места и други.

770.00 лв 730.00 лв.

Навигация / Мултимедия с Android 6.0 и 4G/LTE за VW Golf7 DD-K7243

Навигационна - Мултимедийна Система за Автомобил с Android 6.0 и вграден 4G/LTE - Всичко в Едно. Богата функционалност и много забавления в колата. DVD, GPS, Bluetooth, iPod/iPhone, USB, SD Card, Камера за Заден Ход, Допълнителни Монитори за задните места и други.

970.00 лв.

Навигация / Мултимедия с Android за VW Golf 7 - DD-M257

Специализирана, Мултимедийна Система за Автомобил - Всичко в Едно. Богата функционалност и много забавления в колата. DVD, GPS, TV, Bluetooth, iPod/iPhone, USB, SD Card, Камера за Заден Ход, Допълнителни Монитори за задните места и други.

1130.00 лв 1020.00 лв.